In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Desirée is onze interieurarchitect en werkt daarom regelmatig samen met de adviseurs/ontwerpers van het Het Badhuys om een complete woning(verbouwing) te ontwerpen. 

Stel je eens voor

Mijn naam is Desirée, ik ben 30 jaar en woon in Etten-Leur. In mijn vrije tijd tennis ik. Dit doe ik al zo’n 18 jaar met veel plezier. Verder ga ik graag weekendjes weg om nieuwe plekken te ontdekken en hou ik ervan om lekker uit eten te gaan of te koken voor vrienden.

Hoe ben je begonnen in de interieur? 

Nadat ik mijn studie aan de kunstacademie in Breda tot interieurarchitect had volbracht, ben ik gaan werken in een luxe keukenwinkel. Hier heb ik in 5 jaar tijd veel kennis opgedaan op keukengebied. Daarnaast vond ik het belangrijk om een goed advies te geven, passend op de rest van de woning. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een interieur of kleur- en materiaaladvies. In 2019 vond ik een nieuwe uitdaging bij Het Interieurhuys waar alle facetten op interieurgebied voorbij komen.

Wat vind je het belangrijkst als klanten op zoek zijn naar een nieuwe keuken of interieur? 

Ik vind het belangrijk dat je elkaar leert kennen onder het genot van een kopje koffie, waarbij ik uitleg hoe we bij Het Interieurhuys werken, zodat de klant precies weet wat ze van ons kunnen verwachten. Vervolgens bespreken we samen alle wensen en maak ik daarvoor een passend ontwerp.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Interieurhuys? 

Het leukste aan werken bij Het Interieurhuys vind ik het hele proces: van kennismaking tot een verrassend ontwerp presenteren aan de klant, de juiste materialen zoeken, het gemaakt zien worden in onze werkplaats en natuurlijk  het eindresultaat bij de klant thuis.

Wat is jouw ideale dag bij Het Interieurhuys

Een dag vol afwisseling, zoals: het adviseren van de klant, nieuwe ontwerpen uitwerken en regelmatig beurzen bezoeken zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends.