Een nieuwe medewerker in beeld met een nieuwe medewerker van Het Interieurhuys. Huib is namelijk begin september begonnen als werkvoorbereider en calculator en zorgt ervoor dat naast de keukens en kasten van Het Interieurhuys, ook de badkamermeubels van Het Badhuys juist worden voorbereid voor de interieurbouwers. Lees verder om kennis te maken met Huib.

Stel je eens voor

Ik ben Huib Lanser en ben 58 jaar. Ik woon ongeveer 25 jaar in Breda samen met mijn partner Jan en mijn hond Mojo in de wijk Heusdenhout, maar van origine kom ik uit Rotterdam. Dit jaar ben ik begonnen bij de firma Het Interieurhuys.

Hoe ben je begonnen in het interieur? 

Ik ben ooit van school uit in de scheepsbouw gestart als scheepstimmerman. Van daaruit heb ik mij opgewerkt tot werkvoorbereider in de interieurbranche. Ik heb toen bij verschillende bedrijven in de regio gewerkt en heb daardoor aan een breed scala producten mogen werken zoals laboratorium meubilair, kantoormeubilair en winkelinterieur. Via LinkedIn ben ik enkele maanden terug benaderd door Het Interieurhuys, dit kwam op het juiste moment gezien ik toe was aan een nieuwe uitdaging.  

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie? 

Regelen, organiseren en aansturen. Je bent namelijk de spil tussen de werkvloer en de verkoop, dus die vaardigheden heb je echt nodig om alles soepel te laten verlopen. 

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Interieurhuys? 

Het werken in een klein en gemotiveerd team met korte lijnen en het met elkaar realiseren van mooie opdrachten. 

Wat is jouw ideale werkdag? 

Als het werk vlot verloopt in samenspraak met de meubelmakers en de verkoop. Als de onderhanden werken aan het einde van de werkdag qua planning dan ver gevorderd zijn, dan ga ik met voldoening naar huis.

Medewerker Huib
Gerelateerde Artikelen