Sinds februari hebben we een nieuw gezicht bij Het Badhuys en Het Interieurhuys. Inge is namelijk onze nieuwe interieurarchitecte. Naast dat ze volledige interieurs ontwerpt voor de Interieurbouw, staat ze ook klaar om de mooiste badkamers voor de gasten van Het Badhuys te ontwerpen. 

Stel je eens voor

Ik ben Inge van Poppel en ik ben interieurarchitect bij Het Interieurhuys en Het Badhuys. Ik woon in Breda en mijn hobby’s zijn reizen en beurzen bezoeken in bijvoorbeeld Milaan. Ik kan het reizen dus goed combineren met mijn vak. Ik ga verder graag naar presentaties van kunstenaars en designers. Verder tennis ik en doe ik aan fotografie.

Hoe ben je begonnen als interieurarchitect? 

Toen ik klein was, was ik altijd al bezig met het vormgeven van mijn slaapkamer. Zo had ik bijvoorbeeld het idee om de zolder bij mijn slaapkamer te betrekken door een groot gat te maken in mijn plafond. Dit vond mijn vader iets minder leuk, maar mijn interesse in mijn vak heb ik dus al van kleins af aan gehad. Na de middelbare school ben ik daarom naar het MTS Sint Lucas in Boxtel gegaan. Toen ik deze opleiding had afgerond, ben ik gaan studeren aan de academie van beeldende kunsten in Maastricht. Daar heb ik de opleiding architectonische vormgeving gevolgd, waarna ik mij officieel kon registeren als interieurarchitect. Tijdens mijn carrière heb ik in verschillende zaken gewerkt zoals interieur-, badkamer- en keukenzaken in het hogere segment. Ik heb bij deze bedrijven ook ervaring opgedaan in totaalinterieurs met eigen interieurbouw afdelingen. Toen Het Interieurhuys mij benaderd om hun team van interieurarchitecten te versterken, sloot dit dus perfect aan.

Wat vind je het belangrijkst als klanten op zoek zijn naar een nieuwe badkamer of interieur? 

Het belangrijkste is om in een gesprek de wensen van de klant goed te inventariseren zodat we voor hen een op maat gemaakt ontwerp kunnen maken. Iedere klant en ieder ontwerp is namelijk uniek.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Interieurhuys 

Het leukste is dat je met een heel eigen team alles kunt ontwerpen en direct realiseren.

Wat is jouw ideale dag bij Het Interieurhuys? 

Een afwisselende dag waarin je met de klant samen kan zitten, voor ze kan ontwerpen en met je collega’s kan samenwerken om iets moois te creëren.

Inge in showroom van Het Badhuys.