In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is Mario aan het woord. Mario is onze interieurbouwer en bouwt is daarom dagelijks bezig met het bouwen van maatwerk interieur en keukens.

Stel je eens voor

Ik ben Mario, 50 jaar en ik ben nu bijna vier jaar werkzaam bij Het Interieurhuys. Ik woon in Breda met mijn vrouw en heb drie kinderen en een kleinkind. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken, muziek luisteren en films kijken. Ik vind het daarnaast ook leuk om in huis te klussen.

Hoe ben je begonnen in de interieurbouw?

Ik heb eerst een opleiding in het interieur gevolgd. Ik ging toen één dag naar school en vier dagen werken. Toen ik daarmee klaar was, ben ik aan de slag gegaan bij Fasen Interieurs als interieurbouwer. Hier heb ik meubels gemaakt en geplaatst voor de klant. Ik heb in totaal zo’n zeventien jaar bij Fasen gewerkt totdat Martijn het bedrijf overnam. Ik ben toen verder gegaan bij Het Interieurhuys en hier werk ik nu dus bijna vier jaar als interieurbouwer. Bij Het Interieurhuys houd ik mij bezig met het bouwen van badkamermeubels voor Het Badhuys, maar ook met het bouwen van keukens en interieur voor Het Interieurhuys.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Je moet als interieurbouwer een goed oog voor detail hebben en creatief zijn. 

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Badhuys?

Het leukst aan werken voor Het Badhuys vind ik dat je aparte meubels mag bouwen. Het is elke keer weer iets unieks en dat zorgt ervoor dat je een variatie aan werkzaamheden hebt en echt mooi maatwerk voor de klant mag maken.

Wat is jouw ideale werkdag?

Een ideale werkdag voor mij is dat je binnen een goede werksfeer aan unieke maatwerk meubels voor onze klanten mag werken.

Gerelateerde Artikelen