In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Het Interieurhuys aan het woord welke ervoor zorgt dat onze interieurbouwers uw badkamermeubel precies naar uw wensen bouwt. Maurice is namelijk onze junior werkvoorbereider.  Kom meer te weten over Maurice in onze blog!

Stel je eens voor

Ik ben Maurice, ik ben 22 jaar oud en woon in Strijen. Mijn hobby’s zijn mountainbiken, auto’s en varen. Sinds 26 oktober ben ik aan de slag gegaan als junior werkvoorbereider bij Het Interieurhuys.

Hoe ben je begonnen in het interieur? 

Ik ben begonnen aan het HMC als ondernemend meubelmaker. Na twee jaar heb ik voor de specialisatie werkvoorbereider gekozen. Toen ik mijn opleiding had afgerond, ben ik begonnen als interieurbouwer/werkvoorbereider bij een kleine meubelmakerij. Na deze baan ben ik aan de slag gegaan als junior werkvoorbereider bij een ander bedrijf. Door de corona crises had ik daar, maar kort gewerkt waarna ik hier bij Het Interieurhuys aan de slag ben gegaan.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Je moet goed overzicht kunnen houden en communiceren. Je bent de spil tussen de adviseurs en de interieurbouwers waardoor je goed de vertaalslag moet kunnen maken tussen deze partijen zodat de meubels er precies zo uit komen zien, zoals de klant in gedachten heeft.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Interieurhuys? 

Ik vind dat er een goede werksfeer hangt en je krijgt een goede kans om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast mag je aan mooie projecten werken. 

Wat is jouw ideale werkdag?

Dat je voorbereiding staat en dat de bouwers lekker aan de slag kunnen met wat je bedacht hebt. Als je dan vanaf de tekening ziet hoe mooi deze er in de realiteit uitziet, dan is mijn dag compleet.

Maurice in werkplaats van Het Interieurhuys

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *