Het Interieurhuys staat al dertig jaar bekent als de vakspecialist in de regio Breda en ver daarbuiten op het gebied van interieuradvies en interieurbouw.

Het Interieurhuys zorgt ervoor dat de interieurs van onze gasten van advies tot realisatie wordt verzorgt met een schitterend resultaat als gevolg. Efficiëntie en transparantie zijn woorden die Het Interieurhuys kenmerken. Het is een organisatie van vakmensen die snel schakelen en hard werken met een nuchtere aanpakkersmentaliteit.

Ontwerp

Onze interieurarchitecten gaan samen met de klant op zoek naar hun droominterieur. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat dit beeld tot in detail uitgewerkt wordt in een fotorealistische render. Verder ondersteunt de architect in het verdere proces om het ontwerp van de klant te waarborgen.

Realisatie

Het Interieurhuys realiseert complete projecten. Dit varieert van een kantoorruimte tot een persoonlijke woning. Alle zorgen worden uit handen genomen door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgemeten en wordt geplaatst. Alle wensen die de klant heeft wordt werkelijkheid tot in de kleinste details.