Van Mosel interieur, maatwerk en realisatie staat al dertig jaar bekend als betrouwbare, vakkundige interieurbouwer in de regio Breda en ver daar buiten.

Van Mosel interieur, maatwerk & realisatie zorgt ervoor dat de ontwerpen van Het Badhuys en alle andere opdrachtgevers tot in de kleinste details worden gemaakt en uitgewerkt, met de mooiste badkamers en interieurs als eindresultaat. Efficiëntie en transparantie zijn woorden die Van Mosel interieur, maatwerk en realisatie kenmerken. Het is een organisatie van vakmensen die snel schakelen en hard werken met een nuchtere aanpakkersmentaliteit.

Werkplaats

Van Mosel interieur, maatwerk & realisatie heeft een grote werkplaats waar alle projecten worden voorbereid. Alle meubels die wij produceren worden met de hand gemaakt. Daarna worden deze meubels afgewerkt met technische apparaten. Deze combinatie zorgt voor uitstekende en unieke resultaten.

Realisatie

Van Mosel realiseert complete projecten. Dit varieert van een kantoorruimte tot een persoonlijke woning. Alle zorgen worden uit handen genomen door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgemeten en wordt geplaatst. Alle wensen die de klant heeft wordt werkelijkheid tot in de kleinste details.

Ontwerp

Als laatst ontwerpt Van Mosel ook voor haar klanten. Onze interieurarchitecten gaan samen met de klant op zoek naar hun droominterieur. Onze interieurarchitecten zorgen er daarnaast voor dat dit beeld tot in detail uitgewerkt wordt in een fotorealistische render. Verder ondersteunt de architect in het verdere proces om het ontwerp van de klant te waarborgen.